Jobtilunge.dk fik 51% flere organiske besøgende - Friisonline.dk

51% flere organiske besøgende

Gennem solide SEO-tekster og løbende linkbuilding øgede vi den organiske trafik til Jobtilunge.dk med 51% på otte måneder. 

51% flere organiske besøgende

I forbindelse med lanceringen af Jobtilunge.dks nye jobportal i april 2017, indgik vi et tæt samarbejde mod at øge det organiske besøgstal. Fokus var, at flere unge jobsøgende skulle få øjnene op for den nystartede jobportal og registrere sig som brugere. I branchen for unge jobsøgende er konkurrencen hård, men mulighederne er enorme. Og sammenlagt med god søgemaskineoptimering øgede vi besøgstallet med 51%.

Sådan gjorde vi

Alt godt SEO-arbejde starter med en grundig analyse. Vi foretog en søgeordsanalyse for at undersøge, hvilke ord og vendinger, vi skulle optimere efter. Værktøjerne brugt hertil var blandt andet Ahrefs og Google Keyword Planner.

Efter analysen var på plads, sprang vi til tasterne og formulerede nogle skarpe SEO-tekster, der gjorde både Google og brugerne glade. Teksterne blev skrevet med LSI-fokus, en solid overskriftsstruktur og de valgte søgeord. Hertil indførte vi korrekt intern linkbuilding i teksten, som hjælper Google med at finde rundt på siden.

Det løbende arbejde var linkbuilding og overvågning. Gennem analyser fra konkurrenter og tendenser i markedet, var vi i stand til at skaffe Jobtilunge.dk en række stærke links fra andre jobportaler, fagforeninger og meget andet. Og vi havde hele tiden et vågent øje i Google Search Console, som forsikrede, at indekseringen af sitet var korrekt hele tiden.

 

Du kan læse mere om online markedsføring her

jobtilunge.dk case seo
jobtilunge.dk seo case