Tekster til Blue Dock - Friisonline.dk

Tekster til Blue Dock

Med et nyt website under udvikling havde Blue Dock brug for at få professionelle tekster, der lever op til den kvalitet, de selv leverer. Og det fik de. 

 

Opgaven: 

Opgaven lød på, at der skulle være velskrevne tekster på hele deres hjemmeside, samt beskrivelser af de fantastiske systemer, som Blue Dock gennem tiden har udviklet.

Derfor krævede de en tekstforfatter med teknisk forståelse og indsigt i Microsoft-løsninger. Og de skulle ydermere bruge tekster, som kunne tage komplekse og tekniske ned fra himlen og lægge det ned på jorden, så folk uden teknisk indsigt også kunne forstå, hvad der er op og ned, og hvordan IT-løsningerne fra Blue Dock kan bidrage til virksomheden.

 

Sammenlagt endte opgaven ud i over 30.000 ord, og beskrivelse af mere end 25 IT-systemer.

 

Skriveprocesen bød på flere telefonsamtaler med Blue Dock for at forstå, hvad de gerne ville kommunikere, og hvordan teksterne skulle opbygges og tilpasses målgruppen. Hernæst blev blyanten spidset, og skrivearbejdet gik i gang.

 


 

Du kan besøge Blue Docks hjemmeside her og læse teksterne omkring på siden, samt deres cases.

 

Hvem er Blue Dock?

De leverer solide og skudsikre løsninger grundet deres titel som Microsoft-specialister. De arbejder i SharePoint, Office 365 og Microsoft Azure og har udviklet IT-systemer til nogle af de største virksomheder og organisationer i Danmark. Deres IT-systemer har det tilfælles, at de ofte bidrager til en øget effektivitet, en bedre kvalitet i slutproduktet eller bedre intern kommunikation i virksomheden og samarbejde.

 

Udover at være interessante mennesker at arbejde sammen med, har de også et helt andet mindset omkring pris i IT-branchen: De leverer alt på fastpris, og de nægter at udsende ekstraregninger til deres kunder. Hvis der er brug for ekstra udvikling, fordi de har fejlvurderet opgaven, tager de selv tabet. Derfor er det en fornøjelse at arbejde sammen med dem, og det var en fornøjelse at skrive tekster for dem.

 

Foto: Screenshot, Blue Dock

Relaterede cases