Tekster til SEO: Bliv synlig på Google - Friisonline.dk

SEO-tekster

Bliv synlig på Google!

Skarpe og synlige SEO-tekster

Skal 2018 være året, hvor du når til tops på Google? Så skal du have fat i nogle skarpe og SEO venlige tekster, der kan tage din hjemmeside mod nye højder, øge dit salg og øge din online synlighed. Lad os analysere og skrive dine tekster til SEO, så du får de bedste resultater.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på dine tekster. Og har du brug for en hjælpende (og skrivende) hånd, sidder vi klar.

 • email markedsføring
  Flere besøgende
 • mail marketing
  Flere henvendelser
 • null
  Øg dit salg
 • null
  Velskrevet indhold
null
null

Søgeordsanalyse

Hvis ikke du har en søgeordsanalyse, laver vi en, som sikrer, at du bliver synlig på de rigtige ord.
null
null

Analyse

Når søgeordene er fundet, udarbejder vi – med LSI-tilgang – en analyse, som sikrer dig de bedste tekster.
null
null

Tilpasset hjemmesiden

Herefter sikrer vi, at teksterne og overskriftsstrukturen passer til din hjemmeside eller webshop.
nyhedsbrev
nyhedsbrev

Skrivearbejde

Når alt er på plads, sætter vi os til tastaturet og skriver tekster, der hjælper dig til mere synlighed!
null
null

Intern linkbuilding

Skal du have den perfekte SEO-tekst, så laver vi intern linkbuilding og skriver det ind i din tekst.

Hvad siger kunder om vores SEO-tekster?

Læs her et par kommentarer fra tidligere kunder, som har fået hjælp at Friis Online til at skrive tekster til SEO.

tekster

Hvad er SEO tekster?

Tekster skrevet med en analytisk tilgang og med det formål, at du skal have flere besøgende fra Google. Det er den helt korte forklaring på, hvad SEO-tekster er. Ethvert website, der ønsker bedre placeringer i søgemaskinerne, bør have solide og seo venlige tekster på deres hjemmesider. Det er afgørende for, om du kan komme i toppen af Google!

 

Forskellen mellem “almindelige” tekster og seo optimerede tekster er, at der bag enhver god tekst til SEO ligger en analyse; LSI, keyword og konkurrentanalyse. Det er en bred misforståelse, at en SEO-tekst skal være fyldt med søgeord og kedelig at læse. Den skal være interessant at læse – både for Google, men også for dine besøgende. At fylde en tekst med søgeord virker træls for læseren, og det hjælper dig ikke med at blive synlig på Google. Derfor er disse tekster afgørende for sin søgemaskineoptimering!

Ønsker du at blive synlig på Google, kan du ikke undgå seo optimerede tekster. Og dem kan vi hjælpe dig med. Gennem tiden har vi skrevet tusindevis af disse tekster, hvorfor vi ved, hvordan man gør – og vi ved, hvad det kræver for, at du bliver synlig på Google med solidt tekstarbejde. Vi har skrevet disse tekster til både store og små hjemmesider. Og vi er ikke bleg for at foretage det indledende analysearbejde, som sikrer dig de absolut bedste tekster.  

 

 

Se her et udvalg over vores tidligere arbejde.

Hvordan skriver man SEO tekster? 

Agter du selv at gå i krig med dine tekster, får du her tre gode råd med på vejen. Et par råd, som vi bruger hver gang, vi kaster os over en ny opgave. Hvis du vil læse en uddybende guide, har vi skrevet et blogindlæg omkring SEO tekster på Amino Ekspertblog.

 

 • Lad være med at skriv det ord, du vil findes på, igen og igen. For det første er det utrolig trættende at læse. Men for det andet, så bliver Google ikke gladere for dig, jo flere gange, du har skrevet dit fokussøgeord. Faktisk virker det ofte modsat, hvis du overdrevet skriver dit fokussøgeord igen og igen.

 

 • Find emner og ord, der relaterer sig til dit søgeord. Dette kaldes LSI, og er utrolig effektivt og fuldstændig uundgåeligt i en solid SEO tekst. Du kan bruge forskellige værktøjer til at finde relaterede termer; fx Google Keyword Planner eller KWFinder. En anden – og meget simpel – metode er at google det ord, du gerne vil findes på. Ruller du ned i bunden, finder du en masse ord, som Google kalder “relaterede søgninger.” Sørg for at få dem med i din tekst.

 

 • Brug dine overskrifter! Sørg for at have struktur i dine <h1>, <h2> og <h3>-overskrifter. Det hjælper Google med at finde dine keywords, og det hjælper dine besøgende med at finde det, de leder efter. Win-win-situation. Sørg for, at du har dit fokussøgeord og nogle relaterede søgeord i nogle af dine overskrifter.

Skal vi hjælpe dig med gode tekster til SEO?